Over ons

Europhoto Netherlands maakt foto's voor verschillende opdrachtgevers, van particulier tot multinational in binnen- en buitenland. Onze foto's worden voor elk doel gebruikt zoals: Corporate images, productpresentaties, reclame, voor gebruik via internet, trainingen en opleidingen enz. enz. van het eerste idee tot en met het eindproduct, alles in 1 hand.

 

Een team van zeer betrokken vakmensen vormt de kern van ons bedrijf. Daarnaast werken wij regelmatig samen met collega-bedrijven alsmede freelance- en/of franchisemedewerkers die in de AV-branche een goede naam hebben.

 

Wij realiseren onze producties in nauwe samenwerking met de opdrachtgever.

 

Onze opdrachten worden conform het ISO-9001 kwaliteitsmanagementsysteem en m.b.t. kleurbeheer volgens de richtlijnen van het NIDF uitgevoerd.

 

De opdrachtgever heeft bij ons één vast aanspreekpunt.

 

Specialties:

Europhoto Netherlands is gespecialiseerd in bedrijfs-, product- en reclamefotografie. Daarnaast maken wij ook portretten en pasfoto's. Wij kunnen uiteraard ook studiofotografie, in-store advertising, digitale beeldbewerking en reportages verzorgen (géén trouwreportages) en bieden wij je een uitgebreid scala aan afdruk- en presentatiemogelijkheden.


Wij maken uitsluitend werk waar wij achter staan, wat ons enthousiast maakt en waar wij samen met de klant trots op kunnen zijn.

 

Locatie:

Wij werken volgens het concept van 'Het Nieuwe Werken', waardoor onze medewerkers niet plaatsgebonden zijn en altijd een afspraak bij je in de buurt kunnen inplannen.

 

Telefoon: +31 (0)84-430 00 35

 

Openingstijden: maandag t/m. zaterdag van 09:00-22:00 uur en uitsluitend op afspraak via bovenstaand telefoonnummer of via ons afspraaksysteem

 

E-mail: info@europhoto.nl

Web-site: www.europhoto.nl

 

Handelsregister: 24196762

Kamer van Koophandel te Rotterdam


BTW-Id: 001251023B44

 

Copyrights & Trademarks:

Europhoto Netherlands is een wettelijk beschermde handelsnaam en is een onderdeel van Verofilm International.

 

Van alle foto's, beeldmateriaal, video's, animaties, backgrounds, frames, webdesign, audiofragmenten e.d. zijn de auteursrechten in het bezit van Verofilm International. Deze rechten worden beschermd door DuPho (Dutch Professional Photographers).

 

Algemene voorwaarden:

Op alle rechtsbetrekkingen zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepasing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank te Amsterdam onder nummer 66/2016 en op verzoek gratis ter beschikking worden gesteld. U kunt HIER een exemplaar van de Algemene Voorwaarden downloaden.