Reportages

Het maken van een fotoreportage heeft alles te maken met het scheppen van sfeer, improvisatievermogen, organisatie, timing, belichting en vooral..... geduld.


Op het juiste moment klikken, daar gaat het om.


Zoeken naar dat ene beeld dat het hele verhaal verteld of een situatie verbeeldt en de kijker meeneemt naar de plaats van handeling.


WIJ MAKEN GEEN TROUWSREPORTAGES


Bedrijfsreportages

Europhoto Netherlands is bekend om haar reportages voor het bedrijfsleven. Productieprocessen, schade- en schouwrapporten, openingen van gebouwen, jaarverslagen, kortom alles wat voor uw bedrijf vastgelegd moet worden kan Europhoto Netherlands voor u verzorgen.

Architectuur

Een bouwwerk is geen dood ding, maar een persoonlijkheid met een eigen karakter (bijvoorbeeld: markant, origineel, statig, modern of klassiek).


Een fotoreportage is pas geslaagd, vinden wij, als de fotograaf die architectonische persoonlijkheid op een sfeervolle en technisch perfecte wijze tot leven heeft weten te brengen.
Interieur

Een samenspel van licht, kleuren en contouren. Om de uitstraling van een bepaalde ruimte te kunnen vangen in een aansprekend beeld is een haarscherp oog voor detail onontbeerlijk.


De kleinste verandering in licht of het verschuiven van een object kunnen een foto namelijk maken of breken.

Voor ons keer op keer een uitdaging.