Aanbiedingen

Profielfotoservice:

Na onderzoek op div. Social Media hebben wij moeten constateren dat toch nog niet al onze klanten een geweldige foto op hun web-site of Social Media (Facebook, Twitter, LinkedIn) hebben staan (we noemen geen namen).


Een profielfotoservice kon dus niet uitblijven. Daarom is dit nu elke vrijdag mogelijk!


Nog even kort waarom ook alweer..........


Wij van Europhoto Netherlands vinden dat je een goede profielfoto op je web-site en Social Media moet hebben, vooral als je die ook zakelijk gebruikt. Dus geen vakantiekiekje waar je zo sexy opstaat met die grote zonnebril, maar een professioneel portret waar ook je persoonlijkheid in naar voren komt.  • Jouw (potentiele) klanten willen zaken doen en contact leggen met een persoon en zien wie dat is.
  • "You never get a second chance for a first impression". Een waarheid als een koe.
  • Een slechte kwaliteit foto.....zegt dat iets over de kwaliteit van de dienstverlening?
  • Je profielfoto is er voor jou. Met z'n tweeën op de foto of iemand wegknippen - waarbij eventueel lichaamsdelen zichtbaar blijven - is not done.
  • Je bent een professional? Profileer je dan ook zo!Vanaf slecht € 55,-- excl BTW krijg je twee digitale portretfoto's van hoge kwaliteit.


Je kunt de foto's naar hartenlust gebruiken. Daarnaast is het mogelijk andere/meerdere hoogwaardige afdrukken te laten maken tegen een klein prijsje (vraag er naar tijdens de fotoshoot).


De shoot duurt ongeveer een half uur.


Neem contact op met Europhoto Netherlands om een afspraak te maken door HIER te klikken.

Je kan ook even bellen naar telefoonnummer 084 430 00 35.