Gallery

Bekijk en bestel hier direct een kwalitatief hoogstaande afdruk. Ideaal voor uw bedrijf of een van uw relaties en natuurlijk ook leuk voor uzelf, uw familie of als cadeau voor uw vrienden!


Topkwaliteit


Wij zijn ervan overtuigd dat je niet in alles goed kunt zijn. Wij richten ons uitsluitend en volledig op fotografie. Daarom hebben wij gekozen voor kwalitatief de beste- en betrouwbaarste partners die ons ondersteunen bij de uitvoering van onze activiteiten, zoals het afdrukken van foto's.


Dat een geprinte fotofdruk vele malen krachtiger is dan een digitaal beeld, laat deze mini-documentaire zien. Kijk en geniet! Bekijk hier de video


Betaling


U kunt eenvoudig betalen met een overschrijving via elektronisch bankieren, iDEAL of een overschrijvingsformulier. Ook betalen met Visa, Mastercard of PayPal is mogelijk.

Nadat u uw bestelling hebt geplaatst, ziet u direct de betalingsmogelijkheden. U ontvangt ook een bevestingingsmail met alle informatie.


Levering


U kunt eenvoudig controleren of wij uw betaling hebben ontvangen en of de foto's zijn afgedrukt en verzonden. Dit doet u door op de link in de bevestigingsmail te klikken.

Wanneer uw betaling is ontvangen en wanneer uw bestelling is verzonden, ontvangt u ook een e-mailbericht.


Voor speciale wensen of afwijkende formaten kunnen wij uiteraard, geheel vrijblijvend, een passende offerte voor u opstellen. Ga naar het contactformulier voor het aanvragen van meer informatie.


Uw bestelling wordt verzorgd in samenwerking met:

Op al onze leveringen zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing. Deze Algemene Voorwaarden zijn gedeponeerd bij de rechtbank te Amsterdam onder nummer 66/2016.